Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Internet stranica na domeni aromaticnikutak.hr u daljnjem tekstu: stranica ili Stranica, vlasništvo je AROMATIČNI KUTAK d.o.o., Brune Bušića 21, 10000 Zagreb, Hrvatska (u daljnjem tekstu: Aromatični kutak). Korištenjem bilo kojeg dijela navedenih stranica i svih njihovih dijelova prihvaćate sve aktualne uvjete korištenja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane Vlasnika u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Ukoliko se ne slažete s navedenim uvjetima molimo Vas da prestanete koristiti našu internet stranicu.

Aromatični kutak je Internet trgovina ili Web shop – elektroničko prodajno mjesto.

Posjećivanjem i korištenjem Aromatični kutak Internet trgovine prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su Vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Informacije o eteričnim uljima i drugim sirovinama korištenima u procesu proizvodnje proizvoda Aromatičnog kutka su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere predostrožnosti, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta, propisivanje terapije, postavljanje dijagnoze ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih.

Dijelovi ovih stranica koji govore o bolestima, tegobama i stanjima ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjene su kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Informacije sadržane na ovoj web stranici ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije sa, za to kvalificiranim, medicinskim osobljem.

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način Vi koristiti informacije na našim stranicama. Sve informacije dobivene sa ovih stranica kao i putem e-maila ili telefona koristite na vlastitu odgovornost. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.

AUTORSKA PRAVA

Aromatični kutak je nositelj autorskih prava na cjelokupni sadržaj www.aromaticnikutak.hr stranice. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez dopuštenja Aromatičnog kutka.

Materijali na ovim Stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim Stranicama može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima, trgovačkim znakovima i sličnih zakona. U slučaju povrede bilo kojih od navedenih Uvjeta, Vaše ovlaštenje za uporabu ovih Stranica automatski prestaje te sve eventualno učitane ili tiskane materijale dužni ste odmah uništiti.

Sadržaji na ovim Stranicama vlasništvo su tvrtke Aromatični kutak i/ili odgovarajućih autora/vlasnika sadržaja. Sadržaji koji nisu u vlasništvu Aromatičnog kutka, koriste se uz odobrenje njihova autora/vlasnika te će na zahtjev autora/vlasnika bit povučeni sa stranica.

Ove Stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih tvrtki ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Aromatični kutak, kao ni Autor i administrator Stranice ne snose odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica. Ako odlučite ostvariti pristup na bilo koju od Internet stranica trećih strana koje su povezane s ovim stranicama, to činite u potpunosti na vlastitu odgovornost.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Osobne podatke (Vaša adresa, telefonski broj, e-mail adresa) koje nam proslijedite korištenjem ovih Stranica odnosno interaktivnim formama za prikupljanje podataka koje se nalaze na ovim Stranicama (newsletter, registracija putem Web Shopa i sl.), nećemo javno dijeliti niti ustupati trećim osobama, ili učiniti dostupnima javnosti, osim ako smo obvezni to zakonom učiniti ili odlukom nadležnog tijela vlasti. Prikupljeni podaci služit će isključivo kako bismo Vas povremeno obavijestili o novostima i promjenama koje se tiču naših usluga i poslovanja. Registrirani kupac ima pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka.