O nama/ Misija i vizija Aromatičnog kutka

Dobro došli u Aromatični kutak!

Dopustite mi da Vam se u kratko predstavim…

Diplomirala sam na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu čime sam stekla zvanje diplomiranog inženjera agronomije, smjer Zaštita bilja odnosno magistre inženjerke fitomedicine, pojednostavljeno rečeno, doktora za biljke. Nakon završetka formalnog obrazovanja, završila sam program osposobljavanja u Ustanovi za obrazovanje odraslih Aroma Akademija u Zagrebu te stekla zvanja obiteljski aromaterapeut i aromamaser. Želja mi je bila proširiti stečena znanja i time izaći iz zadanih studijskih okvira.

Koju godinu kasnije, u toj istoj Ustanovi, predavala sam kolegije Botanika i Mikrobiologija, a predavačku strast nastavljam u zagrebačkoj Ustanovi za obrazovanje odraslih Galbanum gdje sam voditeljica programa Uzgajivač i prerađivač aromatičnog i ljekovitog bilja. Polaznicima nastojim približiti koncept, pojmove i postulate poljoprivredne proizvodnje s naglaskom na ekološkoj proizvodnji i preradi aromatičnog i ljekovitog bilja.

Uspješno plovim vodama aromaterapije i kozmetologije nekoliko godina. Mnogi nam događaji i poznanstva, više i manje ugodni, obilježe životni vijek te u trenutku događanja često ne prepoznajemo njihovu svrhu. S vremenom sva poslovna i privatna iskustva, kao i želje i vizije, međusobno nepovezani segmenti, formiraju cjelinu. Tako sam svoje prve amaterske kozmetičke preparate pripravila na zamolbu moje sestre, koja je tada patila od određenih dermatoloških tegoba, a zatim jedne drage prijateljice. Izrađivala sam ih prema njihovim individualnim potrebama koristeći stečena formalna znanja, a kasnije ih nadograđujući kontinuiranom edukacijom, istraživanjem i eksperimentiranjem. Svoje zadovoljstvo podijelile su sa svojim radnim kolegama, obitelji, prijateljima, znancima i ubrzo se dobar glas o djelotvornosti moje kozmetike proširio. S vremenom je prirodna kozmetika postala fokusom mog profesionalnog interesa, a u konačnici je rezultirala i ovom poslovnom, vjerujem uspješnom, avanturom koja bi bez mnogih bliskih prijatelja, obitelji i divnih poslovnih suradnika bila gotova nemoguća.

Kozmetički proizvodi u sadašnjoj formulaciji, rezultat su pasioniranog dugogodišnjeg istraživačkog rada na razvoju visoko djelotvornih proizvoda, sinergijskog i optimalnog odnosa svih sastojaka proizvoda. Recepture su modelirali njihovi dosadašnji korisnici, uključujući i moju malenkost, svojim istančanim i raznolikim potrebama, kritikama i prijedlozima. Tkani su pažnjom i ljubavlju te usavršavani dok u potpunosti nisu zadovoljili traženom formom i visokom djelotvornošću. Danas su, dotjerani rukom jednog perfekcioniste, spremni ugledati svjetlo dana i učiniti dobro vašoj koži i kosi.

Uživajte u proizvodima Aromatičnog kutka!

Gordana Gorinšek
Gordana Gorinšek, mag. ing. fitomedicine i aromaterapeutkinja

Misija

Misija Aromatičnog kutka je vlastitim snagama pridonijeti razvoju svjesnosti o dobrobitima prirodne, ujedno i funkcionalne, kozmetike pomoću darova prirode te starih i novih spoznaja iz svijeta prirodnih znanosti. Osmijeh svakog zadovoljnog korisnika su nam nagrada i priznanje za uspjeh u radu. Veseli nas i motivira na daljnje usavršavanje i inovaciju.

Vizija

Vizija Aromatičnog kutka je razvijati proizvodni kapacitet, modernizirati proizvodnju, ulagati u stručnost i profesionalnost ljudskih resursa kontinuiranom edukacijom, razvijati paletu proizvoda inovativnih receptura prema vašim potrebama te postati jedan od priznatih i poznatih kozmetičkih brendova na domaćem i inozemnom tržištu.
Aromatični kutak u medijima
  • Modni-izazovi-Aromaticni-kutak
  • 24sata_Aromaticni_kutak
  • Budi.in
  • Jet-Set_Aromaticni_kutak
  • Lisa